Bent u op zoek naar een SharePoint Developer die SharePoint volledig in de vingers heeft en uw organisatie verder kan helpen in de optimalisatie in de SharePoint omgeving.

Onze SharePoint Developers helpen u bij het functioneel en technisch ontwerp van uw SharePoint Online, SharePoint Server en/of Office 365 omgeving. Wij hebben een breed scala aan Developers die u kunnen helpen met het implementeren van uw On-premise omgevingen naar ADFS, Office 365 en Azure.

Als u kiest voor een SharePoint developer (ook wel SharePoint-ontwikkelaar of SharePoint-programmeur) bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om het gehele traject van SharePoint Ontwikkeling, implementatie en training te verzorgen. Wij kunnen u hierdoor een mooi totaalpakket aanbieden waardoor de medewerker aan het eind van het traject een goed beeld heeft over SharePoint en/of Office 365. Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een SharePoint Ontwikkelaar die niet alleen als programmeur, maar ook als adviserende rol. De SharePoint Developer rol overlapt in zo’n geval met die van een SharePoint-consultant. Hierdoor ervaart u als klant de synergie tussen consultant, ontwikkelaar en IT beheer binnen uw organisatie.

Onze SharePoint developers houden zich over het algemeen bezig met de volgende zaken:

  • Inrichten en beheren van websites, systemen, structuren en andere SharePoint toepassingen
  • Vaststellen van de behoeftes van klanten en omzetten van deze behoeftes in concrete SharePoint oplossingen
  • Opstellen van technische en functionele ontwerpen
  • Samenstellen en onderhouden van een functionele documentatie
  • Bieden van ondersteuning aan gebruikers van SharePoint toepassingen
  • Uitvoeren van (acceptatie)tests met betrekking tot nieuwe toepassingen
  • Adviseren van opdrachtgevers omtrent de werking van SharePoint of Office 365 of een combinatie
  • Eventueel aanbieden van trainingen op het gebied van SharePoint

Wij hebben een poule van SharePoint Developers in de regio Amsterdam, die gedurende het gehele jaar klaar staan om u te helpen met complexe SharePoint problemen. Onze SharePoint Developers leveren voor u op deze manier een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van de informatie uitwisseling binnen uw SharePoint omgeving.

Het onderhouden en verbeteren van de infrastructuur op basis van SharePoint omgeving is voor onze SharePoint Ontwikkelaars een van de vaste taken die uitgevoerd kunnen worden. Onze SharePoint ontwikkelaars zijn in te huren per dagdeel, dag, week of zelf op trajectbasis. Wilt u weten hoe Westhaghe Training & Advies uw organisatie kan helpen met uw SharePoint platform. Kom dan in contact met ons via 020-3080466 of stuur een aanvraag via ons contactformulier.