Naast onze SharePoint cursussen in Amsterdam en omgeving bieden wij ook de mogelijkheid om een SharePoint consultant in te huren. Deze helpt u binnen uw organisatie met bijvoorbeeld de implementatie van SharePoint of zoekt naar een oplossing om SharePoint binnen jullie organisatie 100% effectief te laten draaien.

Westhaghe Training & Advies beschikt over een aantal SharePoint consultants in en nabij Amsterdam die in staat zijn uw informatie- en procesbehoeften in kaart te brengen en te vertalen naar een oplossing zodat u de vruchten van SharePoint platform kunt plukken. Wij kunnen u helpen bij het beheren, installeren, configureren en integratie van uw SharePoint omgeving.

SharePoint consultant op uw eigen locatie!

Iedere organisatie heeft een eigen kijk op het gebruik van zijn of haar SharePoint omgeving. Dat maakt het programma ook zo sterk en dynamisch. Een nieuwe oplossing zal moeten voldoen aan de verwachtingen van de afdeling ICT, eindgebruikers en management. Westhaghe Training & Advies is in staat om het volgende voor uw organisatie te realiseren:

 • SharePoint QuickScan

  Met deze QuickScan in uw SharePoint omgeving krijgt u op basis van onze SharePoint consultant een inzicht in hoe de processen en documenten worden gebruikt binnen de organisatie.

 • SharePoint migratie

  U organisatie migreert naar een nieuwe versie van SharePoint. Dit kan op verschillende aspecten risico's, verschuivingen en frictie opleveren. Onze SharePoint consultants helpen u graag om de SharePoint migratie in goede banen te leiden, zodat de eindgebruikers en de ICT afdeling zo min mogelijk last ondervinden.

 • Inspiratie workshop in SharePoint

  Twijfelt u over de werking van SharePoint? Onze SharePoint consultants in de regio Amsterdam kunnen voor uw ICT personeel een inspirerend sessie in de mogelijkheden van SharePoint organiseren. Tijdens deze sessie wordt de interactie tussen personeel, consultant en probleemstellingen die binnen SharePoint voor kunnen komen

 • SharePoint omgeving opzetten en inrichten

  Onze SharePoint consultants kunnen u helpen in het opzetten en inrichten van uw SharePoint 2013, 2010 en SharePoint 2016 omgeving. De consultants bieden een totaal oplossing aan en zorgen naast de inrichting ook voor uitleg over de werking van de SharePoint omgeving. Deze SharePoint consultancy trajecten zijn vaak zeer gespecificeerd per eindklant, wij komen dan ook graag in contact met u om een stuk advies naar u toe te lichten