Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruikt u binnen uw organisatie SharePoint 2010? Westhaghe Training & Advies verzorgd in groepsverband SharePoint 2010 voor Eindgebruikers in Utrecht en omgeving. Heeft u een groep personen binnen uw organisatie die interesse hebben in een SharePoint 2010 training, dan kunnen wij deze organiseren.

Trainingsinhoud

In de SharePoint 2010 training stelt de docent u in staat om efficiënt samen te werken, documenten en web content te beheren. In de SharePoint 2010 training voor eindgebruikers maakt u onder andere kennis met:


Doelgroep

Deze SharePoint training is bedoeld voor key-users die dagelijks gaan werken met SharePoint 2010.Technische aspecten komen in deze training niet aan bod. Tijdens deze training in SharePoint 2010 is er naast de bovenstaande onderwerpen ook tijdens de training ruimte om eigen vragen stellen buiten de stof om. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8).

Onze SharePoint 2010 eindgebruikers training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met ons op.