Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een breed scala aan Microsoft SharePoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om u klaar te stomen tot ervaren Eindgebruiker in SharePoint. Na de 1 daagse SharePoint training beheerst u de basisbeginselen van SharePoint 2013.

Trainingsinhoud

SharePoint 2013 training stelt u in staat om efficiënt samen te werken, documenten en web content te beheren. In de SharePoint 2013 training voor eindgebruikers maakt u onder andere kennis met:


Doelgroep

Deze SharePoint training is bedoeld voor key-users die dagelijks gaan werken met SharePoint 2013.Technische aspecten komen in deze training niet aan bod. Tijdens deze training in SharePoint 2013 is er naast de bovenstaande onderwerpen ook tijdens de training ruimte om eigen vragen stellen buiten de stof om. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8).

Onze SharePoint 2013 eindgebruikers training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met ons op.