Met een breed scala aan Microsoft SharePoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om u klaar te stomen tot ervaren Eindgebruiker in SharePoint. Na de 1 daagse SharePoint training beheerst u de basisbeginselen van SharePoint 2010.

Trainingsinhoud

SharePoint 2010 training stelt u in staat om efficiënt samen te werken, documenten en web content te beheren. In de SharePoint 2010 training voor eindgebruikers maakt u onder andere kennis met:

  • De SharePoint omgeving
  • Structuur en Navigatie
  • SharePoint opbouwen
  • Beheren van sites en subsites
  • Gebruik van subsites, lijsten en bibliotheken
Inhoud SharePoint 2010 Eindgebruikerstraining

Bij Westhaghe Training & Advies heeft u de keuze uit diverse trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een SharePoint klassikale incompany training adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

  • Individuele SharePoint cursus: Een 1-op-1 SharePoint 2010 cursus biedt de cursist in kwestie flexibiliteit. De SharePoint docent verzorgd de cursus op zijn of haar eigen locatie/huis. De cursist wordt onder begeleiding van een ervaren SharePoint docent alle in’s and out’s in SharePoint 2010 geleerd. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld.
  • Klassikale SharePoint in-company : Deze vorm van trainen is de meest voorkomende. Deze SharePoint training wordt bij u op locatie verzorgd. Dat kan zowel klassikaal als individueel. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld. Tijdens deze SharePoint cursus kunt u eigen bestanden vanuit uw SharePoint omgeving aanleveren om in de cursus mee te werken.
Doelgroep

Deze SharePoint training is bedoeld voor key-users die dagelijks gaan werken met SharePoint 2010.Technische aspecten komen in deze training niet aan bod. Tijdens deze training in SharePoint 2010 is er naast de bovenstaande onderwerpen ook tijdens de training ruimte om eigen vragen stellen buiten de stof om. Voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft is wel vereist (Windows 2000/XP/Vista/W7/W8).

Onze SharePoint 2010 eindgebruikers training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Voor meer informatie of vragen neem gerust contact met ons op.