SharePoint training Amsterdam

Wie zijn wij?

Westhaghe Training & Advies richt zich onder andere  op (ICT/HR) managers en individuele cursisten die op zoek zijn naar een ICT training. 

Wij nemen u alle administratieve taken uit handen omtrent de zoektocht naar ICT trainingen. De planning, begeleiding en evaluatie wordt door ons van A tot Z verzorgd.

Meer

Sharepoint Trainingen

Westhaghe Training & Advies organiseert SharePoint trainingen op diverse manieren. 

Trainingen bij u op locatie of op onze trainingslocaties in heel Nederland, individuele trainingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten of op afstand leren in de vorm van e-Learning, bij ons is alles mogelijk.

Meer

Sharepoint Consult

Alleen een SharePoint training is soms niet genoeg. Na de training komt u vaak voor uitdagingen te staan om het cursusmateriaal om te zetten naar het gewenste resultaat. 

Daarop adviseren wij bedrijven om hier effectief en efficient mee om te gaan. Dit kan door middel van consultancy.

Meer

SharePoint Developer

Bent u op zoek naar een SharePoint Developer die SharePoint volledig in de vingers heeft en uw organisatie verder kan helpen in de optimalisatie in de SharePoint omgeving.

Onze SharePoint Developers helpen u bij het functioneel en technisch ontwerp van uw SharePoint Online, SharePoint Server en/of Office 365 omgeving.

Meer